1. novembar 2012.1. nov 2012.
ŠABAČKA GIMNAZIJA

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA

Šabačka gimnazija ove godine obeležava značajan jubilej - 175 godina postojanja i rada. Program obeležavanja godišnjice predviđa brojne aktivnosti u koje su uključeni profesori i učenici gotovo svih smerova. Od 29. oktobra do 8. novembra, Šapčani imaju priliku da posete različite izložbe, predstave i prezentacije.
Program obeležavanja jubileja počeo je u ponedeljak, u Kulturnom centru, izložbom fotografija “Pejzaži“. Profesori Šabačke gimnazije Jasmina Đokić Jovanović, Momir Đorđić, Nataša Đurić i Biljana Drobnjak izložili su svoje fotografije, kao i gost iz Beograda, snimatelj RTSA, Goran Kalanj.
- Trudili smo se da obeležavanje ove godišnjice bude dostojno duge tradicije koju naša škola ima. Zadovoljni smo što nam je večeras Kulturni centar ustupio prostor da prikažemo izložbu fotografija, uvek smo raspoloženi za saradnju sa institucijama kulture, koje su, na neki način, proizašle iz Gimnazije. Od četvrtka, sva dešavanja, u kojima su se učenici zaista angažovali, biće u prostoru škole, rekla je direktorka Gimnazije Miroslava Ivanović, koja je sa Sonjom Petrović, istoričarkom umetnosti, otvorila izložbu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa