8. novembar 2012.8. nov 2012.
KRUPANj

KOREKTNO I KONSTRUKTIVNO

Druga redovna sednica Skupštine opštine Krupanj, održana je 29. i 30.oktobra 2012. godine, sednicom je predsedavao predsednik Skupštine opštine doktor Petar Petrović. Na sednici pored odbornika prisustvovali su predsednik opštine, zamenik predsednika opštine, sekretar Skupštine opštine, načelnik opštinske uprave, članovi opštinskog Veća i predstavnici medija.
Razmatrano je 43 tačke dnevnog reda.
Utvrđen je prestanak mandata odbornika Skupštine opštine Krupanj, Slavici Kodić, Zorici Milošević i Zlatomiru Despotoviću sa Izborne liste br.1. „Demokratska stranka- Boris Tadić“ i odbornika Milice Pajić sa Izborne liste br.3. Ivica Dačić-„ Socijalistička partija Srbije (SPS)“. Na istoj sednici potvrđeni su i odbornički mandati Dragoljubu Nenadoviću i Predragu Marjanoviću, sa Izborne liste br.1. „Demokratska stranka- Boris Tadić“.
Odbornici Skupštine opštine Krupanj usvojili su izveštaj o izvršenju prihoda i rashoda budžeta Opštine Krupanj za 9 meseci 2012. godine i izveštaje za 2011. godinu i to : Izveštaj o radu Opštinske uprave opštine Krupanj, Izveštaj o radu i finansijski izveštaj JP „ Put“ Krupanj, Izveštaj o radu i Izveštaj o finansijskom poslovanju mesnih zajednica na teritoriji opštine Krupanj, Izveštaj o radu Centra za socijalni rad „ 21. septembar“ u Krupnju , Izveštaj o radu Domskog odeljenja za stare i penzionere u Krupnju, Izveštaj o radu i Izveštaj o finansijskom poslovanju Crvenog krsta Krupanj.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa