8. novembar 2012.8. nov 2012.
JP SPORTSKI CENTAR “ŠABAC“

RAD U INTERESU GRAĐANA

“Investiranje u sportsku infrastrukturu je siguran ulog u bolju budućnost ovog grada. Sa savremeno opremljenim objektima i stručnim ljudima moguće je dosegnuti neslućene visine. Pravim vođenjem dece još od predškolskog uzrasta Šabac će u budućnosti imati vrhunske sportiste“, istakao je između ostalog direktor JP Sportskog centra “Šabac“ Dragan Nikolić
Posle dugog niza godina, početkom ove sedmice počela je rekonstrukcija tribina na Mačvinom stadionu. Projekta vrednosti od oko 2.200.000 dinara, obezbediće šabačkim ljubiteljima fudbala da u prijatnijoj i bezbednijoj atmosferi prate utakmice omiljenog kluba.
Radovi na sređivanju Mačvinog stadiona, samo su početak realizacije ambicioznih planova JP Sportski centar “Šabac“ koji bi u godinama pred nama trebali da doprinesu popularizaciji sporta među našim sugrađanima.
- Završena je javna nabavka koja se ticala radova na istočnoj tribini i sanacije kanala pored terena. Po okončanju radova, istočni deo stadiona bi trebalo da dobije sasvim nov izgled ““ kaže direktor JP Sportskog centra “Šabac“ Dragan Nikolić i ističe da su na Gradskom stadionu u toku radovi na sređivanju terena.
- Celu površinu gradskog stadiona ćemo podeliti na dva dela. Na jednom će biti teniski teren, dok bi na drugoj polovini bila teretana na otvorenom slična onoj koja se već nalazi u Velikom parku. Nakon toga, tu bi trebalo postaviti terene namenjene deci. Sa opremom prilagođenom njihovom uzrastu i svom mogućom terenskom zaštitom, istakao je Nikolić i objasnio da briga o fizičkom obrazovanju dece treba da počne još u predškolskom uzrastu.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa