15. novembar 2012.15. nov 2012.
OPŠTINSKO VEĆE KOCELjEVA

POHVALE ZA VRTIĆ

Na zajedničkoj sednici opštinskog veća i UO PU “Poletarac“, na kojoj je razmatran rad ove obrazovne ustanove, mogle su se čuti samo reči hvale.
Veće je ocenilo da koceljevačko obdanište krasi stručnost, prisustvo samoinicijative i entuzijazma, kvalitetan i profesionalan odnos prema radu, te da je vrtić ponos ove opštine.
Predsednik veća Veroljub Matić ocenio je da je PU “Poletarac“ primer dobrog i kvalitetnog rada.
- U vrtiću postoji samoinicijativa, što ovu ustanovu izdvaja od drugih. Nema plakanja na ramenu osnivača. Tamo se problemi rešavaju - rekao je Matić i dodao da je u planu kompletno uređenje Omladinske ulice prema vrtiću “kako bi u potpunosti bila zaokružena jedna celina“.
I načelnik odeljenja za opštu upravu i javne službe Radovan Ranisavljević pohvalio je rad vrtića ističući da je “Poletarac“ ustanova za primer.
- Izveštaj o radu i program su detaljni, sadržajni i kompletno oslikavaju stanje u ustanovi u kojoj je sve podređeno deci. Oni su u fokusu i tako treba da bude. Kompletan rad osoblja je na veoma visokom, profesionalnom novou. Jednostavno o vrtiću govore dela, a sve što je planirano to je i realizovano - zaključio je Ranisavljević.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa