Инфо

Берза

  • aero 1.700 ▲ 0,30%
  • dinnpb 3.425 ⚫ 0,00%
  • jesv 5.050 ⚫ 0,00%
  • niis 687 ⚫ 0,00%
(15. новембар 2012.)
ОПШТИНСКО ВЕЋЕ КОЦЕЉЕВА

ПОХВАЛЕ ЗА ВРТИЋ

На заједничкој седници општинског већа и УО ПУ “Полетарац“, на којој је разматран рад ове образовне установе, могле су се чути само речи хвале.
Веће је оценило да коцељевачко обданиште краси стручност, присуство самоиницијативе и ентузијазма, квалитетан и професионалан однос према раду, те да је вртић понос ове општине.
Председник већа Верољуб Матић оценио је да је ПУ “Полетарац“ пример доброг и квалитетног рада.
- У вртићу постоји самоиницијатива, што ову установу издваја од других. Нема плакања на рамену оснивача. Тамо се проблеми решавају - рекао је Матић и додао да је у плану комплетно уређење Омладинске улице према вртићу “како би у потпуности била заокружена једна целина“.
И начелник одељења за општу управу и јавне службе Радован Ранисављевић похвалио је рад вртића истичући да је “Полетарац“ установа за пример.
- Извештај о раду и програм су детаљни, садржајни и комплетно осликавају стање у установи у којој је све подређено деци. Они су у фокусу и тако треба да буде. Комплетан рад особља је на веома високом, професионалном новоу. Једноставно о вртићу говоре дела, а све што је планирано то је и реализовано - закључио је Ранисављевић.

Најновији број

8. новембар 2018.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa