15. novembar 2012.15. nov 2012.
OBELEŽEN DAN VATROGASACA

EFIKASNI BEZ OBZIRA NA PROBLEME

Edukacijom najmlađih Šapčana u vrtićima Predškolske ustanove „Naše dete“ i pokaznom vežbom u zgradi RTV Šabac, pripadnici Vatrogasno-spasilačkog bataljona obežili su prošle srede 7. novembar, Dan vatrogasaca.
Postrojavanjem pripadnika Vatrogasno-spasilačkog bataljona i predajom raporta Aleksandru Stojkoviću, načelniku Štaba za vanredne situacije Mačvanskog okruga, šabački vatrogasci počeli su obeležavanje svoga dana. Stojković je podsetio na teške situacije sa kojima su se pripadnici službe suočavali u proteklih godinu dana, poput pomoći ugroženom stanovništvu tokom zime, odnosno intervencijama, izazvanih sušom, na otvorenom prostoru tokom leta. Prema njegovim rečima, vatrogasci su, s obzirom na okolnosti, posao obavili odlično.
- Ocena uspešnosti u radu je između četiri i pet, zbog izuzetne požrtvovanosti ljudstva i humanosti koju pokazuju. Upravo te osobine pripadnika vatrogasno-spasilačkog bataljona doprinose veoma dobrom radu, bez obzira na nedovoljan broj ljudi i zastarelu tehniku, rekao je Stojković.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa