15. novembar 2012.15. nov 2012.
NASTAVLjA SE UREĐENjE LETNjIKOVAČKE ŠUME

NAJLEPŠI PARK U ŠAPCU

Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević posetio je Letnjikovačku šumu, u kojoj se privodi kraju prva faza radova na uređenju prostora
Od neuglednog, i ne previše bezbednog mesta, Letnjikovačka šuma je za samo nekoliko godina postala jedan od najlepših delova grada. Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević podsetio je prilikom obilaska ovog prostora na radove koji su doprineli lepšem izgledu ovog kraja.
- Skoro 30 godina ovaj prostor nije održavan na pravi način. Do pre tri godine u Letnjikovačkoj šumi postojala je divlja deponija, te je umesto uređene zelene površine ovaj prostor predstavljao pravu šikaru. Nama je trebalo dve godine i deset miliona dinara da očistimo svo smeće i uklonimo šiblje. Izgradnjom staza za trčanje i pešačkih staza, postavljenom javnom rasvetom i drugim radovima koje ćemo sprovesti sledeće godine, Letnjikovačka šuma postaće jedan od najlepših delova grada, što je i bila namera ljudi koji su pre tri decenije posadili borova stabla u ovom kraju, istakao je gradonačelnik Milošević.
Efikasnošću nadležnih službi i kvalitetom izvedenih radova zadovoljan je i predsednik Saveta Mesne zajednice Šipurske livade Rade Živković.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa