29. novembar 2012.29. nov 2012.
OPŠTINA KRUPANj

OBNOVLjENA ŠKOLA U VRBIĆU

Nedavno je obnovljena škola u selu Vrbić koja pripada matičnoj Osnovnoj školi „Žikica Jovanović Španac“ Bela Crkva u opštini Krupanj, zahvaljujući sredstvima u iznosu od 2.500.000 dinara, koje je donirao grad Beograd-Sekretarijat za privredu grada Beograda.
Školska zgrada u Vrbiću, koja je izgrađena davne 1947. godine, bila je u veoma lošem stanju, tako da i pored ulaganja opštine Krupanj u održavanje i delimičnu rekonstrukciju ove škole bilo je potrebno još dosta toga uraditi kako bi postala bezbedna za boravak dece. O lošem stanju ove školske zgrade govori i rešenje sanitarne inspekcije Ministarstva zdravlja od marta 2012. godine, kojim je naložena hitna rekonstrukcija ovog objekta.
- S obzirom da opština Krupanj koja se suočava sa mnogobrojnim poteškoćama sa skromnim budžetom nije u mogućnosti da zadovolji sve potrebe građana i ustanova u opštini, pomoć je zatražila od grada Beograda koji je našoj opštini izašao u susret i odobrio sredstva u vrednosti od 2.500.000 dinara za obnovu škole u Vrbiću. Želeo bih da se zahvalim ovom prilikom gradu Beogradu i nadam se da ćemo i u buduće imati dobru saradnju - istakao je Nenad Vasiljević, predsenik opštine Krupanj.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa