29. novembar 2012.29. nov 2012.
SVETLANA BOŽANIĆ, NOVA DIREKTORKA FILIJALE RZZO

NASTAVLjAMO SA DOBRIM PROJEKTIMA

Unapređenje položaja i prava korisnika zdravstvenog osiguranja biće prioritet u radu nove direktorke filijale Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje u Šapcu.
Od 29. oktobra na čelu filijale Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje u Šapcu nalazi se Svetlana Božanić, diplomirani pravnik. Između 12 kandidata koji su učestvovali na konkursu Republičkog fonda, poverenje da vodi ispostavu u našem gradu Svetlana je dobila zahvaljujući i 12-godišnjem iskustvu u radu ove organizacije. Prema njenim rečima, sa korisnim projektima započetim u protekle dve godine, poput Kancelarije za pravnu pomoć, i poboljšanju rada mobilnih lekarskih komisija, nastaviće se i u narednom periodu.
- Od aprila 2010. godine, kada su uvedene mobilne lekarske komisije, dosta je olakšano ostvarivanje prava osiguranika. Lekarske komisije odlaze u sedam ispostava Mačvanskog okruga, mesečno donesu oko 5. 500 ocena i održe 17 sednica. Osim efikasnijeg rada, ovaj projekat značajno utiče na smanjenje putnih troškova osiguranika, kaže Božanić
Naša sagovornica ističe da će i novi propisi Fonda doprineti lakšem ostvarivanju prava pojedinih kategorija osiguranika.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa