6. decembar 2012.6. dec 2012.
JKP “PARKING“ ŠABAC

DECA SE RADUJU POKLONIMA

Prvaci sa teritorije Grada Šapca i ove godine u okviru akcije “Usporite u zoni škole“ stekli osnovna znanja o ponašanju u saobraćaju
Grad Šabac i JKP “Parking“ već drugu godinu za redom organizuju akciju “Usporite u zoni škole“. Svrha projekta je da se našim najmlađim školarcima prenesu osnovne pouke o ponašanju u saobraćaju. Pored predavanja, mališani su imali prilike da uživaju u poučnoj predstavi, ali i dobiju poklone koji će ih uvek podsećati na gostovanje ekipe koja je realizovala program.
- Kao i prošle godine obuhvaćene su sve škole sa teritorije Šapca. Matične i izdvojena odeljenja. Ukupno, oko 1.169 prvaka je imalo prilike da prisustvuje programu koji smo za njih pripremili. Na početku svakog druženja mi sa učenicima ponavljamo najbitnija saobraćajna pravila koja važe prilikom njihovog dolaska i odlaska iz škole. Potom sledi poučna predstava, i na kraju pokloni koje smo za njih spremili - ističe Dragan Ninković, direktor JKP “Parking“, i napominje da se deca posebno raduju tim paketićima, koji imaju pre svega poučni karakter.
- Želeli smo da uspomene na našu posetu dugo traju. S tim u vezi je i praksa, da sva deca koja su prisustvovala programu dobiju od nas poklone. Pored CD na kojem su spot i pesma Akcije, potom majica, flourescentni prsluk, brošura u kojoj su navedene i objašnjene najčešće greške koje deca prave u saobraćaju i sveska sa likom naše maskote “Zebraila“ i rasporedom časova ““ objašnjava Ninković.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa