13. decembar 2012.13. dec 2012.
OPŠTINA VLADIMIRCI: DAN OPŠTINE

KORACIMA NAPRED

U sećanje na Dan osnivanja opštine Vladimirici, 11. decembra u svečanoj sali posavotamnavske srednje škole, u prisustvu čelnika opština Osečina, Krupanj i Koceljeva predsednik opštine Vladica Marković, podsetio je na velike korake u teškim danima ali i nastavak u istom ritmu.
- Uradilo se i iznad narodski po guberu. Bazen obećavamo već za leto a ubeđeni smo da će se ostvariti i sanjano, tačnije banja u Vladimircima, a sredstva su već predvideli budžetom. Činićemo korak po korak jer ovo teško vreme moramo prebroditi ujedinjeni i složni i iznad očekivanja. Čestitam Dan opštine žiteljima, rekao je predsednik Marković.
Najboljima su podeljena priznanja, Likovnoj koloniji Jalovik, Lovačkom udruženju “Fazan“, Fabrici obuće “Đorđo“ te pojedincima: Nenadu Iliću iz Debrca i Zoranu Uroševiću iz Trbušca. Zavredeli su ih i đaci generacije Milan Milovanović iz Mehovina iz škole “Žika Popović“, Kristina Arnautović iz OŠ “Jovan Cvijić“ Debrc i Mariji Živković iz Srednje posavotamnavske škole.
Čak 28 studenata dobilo je opštinske stipendije među njima i student Vojne akademije Nemanja Popović iz Mehovina.
- Nama studentima pomoć znači, nemerljivo i bezmerno sam zahvalan opštini koja ima sluha i za osnovce, srednjoškolce i studente. Novac je svakako na pravom mestu, onima kojima je najpotrebniji, kaže Popović.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa