Инфо

Берза

  • aero 1.650 ▼ -1,55%
  • dinnpb 3.480 ▼ -0,29%
  • impl 3.055 ▼ -4,53%
  • kmbn 1.910 ▲ 0,26%
  • niis 676 ▼ -0,73%
  • vzas 80 ⚫ 0,00%
(13. децембар 2012.)
ЈАВНА РАСПРАВА О ПРЕДЛОГУ БУЏЕТА ЗА 2013. ГОДИНУ

БУЏЕТ ИЗ ДВА ДЕЛА

У Крупњу је 7. децембра у Великој сали општине Крупањ одржана јавна расправа о Предлогу буџета општине Крупањ за 2013. годину
Јавној расправи присуствовали су председник општине Крупањ, Ненад Васиљевић, заменик председника општине Крупањ, Раде Грујић, председник Скупштине општине Крупањ, Петар Петровић као и сви заинтересовани грађани и представници медија.
Предлог буџета општине Крупањ за 2013. годину представио је укратко председник општине, рекавши да му је изузетно драго што су грађани дошли у великом броју на ову јавну расправу и да то говори о заинтересованости за проблеме око буџета и финансирања наше општине и побољшање услова живота.
- Свака сугестија ће нам добро доћи како би кориговали буџет у ових неколико дана. За разлику од претходних година буџет је рађен у два дела, колико због тога што смо сами хтели, а још више што је то наметнуто неким законским регулативама и едукативним упутствима агенције која је успостављена од стране ЕУ, како би прилагодили локалне самоуправе и градове да што лакше конкуришу приступним фондовима ЕУ. Све су то били моменти, поред ваших захтева, поред редовних потреба општине који су утицали на начин прављења буџета- додао је Ненад Васиљевић, председник општине Крупањ.

Најновији број

20. септембар 2018.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa