13. decembar 2012.13. dec 2012.
JAVNA RASPRAVA O PREDLOGU BUDžETA ZA 2013. GODINU

BUDžET IZ DVA DELA

U Krupnju je 7. decembra u Velikoj sali opštine Krupanj održana javna rasprava o Predlogu budžeta opštine Krupanj za 2013. godinu
Javnoj raspravi prisustvovali su predsednik opštine Krupanj, Nenad Vasiljević, zamenik predsednika opštine Krupanj, Rade Grujić, predsednik Skupštine opštine Krupanj, Petar Petrović kao i svi zainteresovani građani i predstavnici medija.
Predlog budžeta opštine Krupanj za 2013. godinu predstavio je ukratko predsednik opštine, rekavši da mu je izuzetno drago što su građani došli u velikom broju na ovu javnu raspravu i da to govori o zainteresovanosti za probleme oko budžeta i finansiranja naše opštine i poboljšanje uslova života.
- Svaka sugestija će nam dobro doći kako bi korigovali budžet u ovih nekoliko dana. Za razliku od prethodnih godina budžet je rađen u dva dela, koliko zbog toga što smo sami hteli, a još više što je to nametnuto nekim zakonskim regulativama i edukativnim uputstvima agencije koja je uspostavljena od strane EU, kako bi prilagodili lokalne samouprave i gradove da što lakše konkurišu pristupnim fondovima EU. Sve su to bili momenti, pored vaših zahteva, pored redovnih potreba opštine koji su uticali na način pravljenja budžeta- dodao je Nenad Vasiljević, predsednik opštine Krupanj.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa