13. decembar 2012.13. dec 2012.
SAOPŠTENjE

ODLAZAK ZBOG TOMIĆA

Obaveštavam vas da sam doneo odluku da izađem iz odborničkog kluba SNS u šabačkoj Gradskoj skupštini. Član ove stranke sam od njenog osnivanja, jer verujem da Srbiji trebaju promene, jer verujem u reči i dela Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića. I dok je njima interes građana i Srbije na prvom mestu, u šabačkom odboru lični interes je ispred svega - lični interes predsednika Okružnog odbora Dragana Tomića i grupe njegovih rođaka i poslušnika.
Upravo taj haos, koji već duže vreme postoji u našem odboru, razlog je zbog kog donosim ovu tešku odluku. Jer, kako objasniti izborni rezultat koji je daleko ispod republičkog, kako objasniti šestomesečno mučenje i nebrojene pokušaje da napravi novu skupštinsku većinu?! Možda time što svojim likom i delom Dragan Tomić najviše šteti ugledu SNS i tako održava aktuelnu vlast. Možda je najpoželjniji kao lider opozicione partije demokratama i njihovim satelitima, ali nije kao lider odbora stranke koja je najjača u Srbiji, jer urušava ugled koji teškim i odgovornim radom stvaraju Nikolić i Vučić.
O stanju u šabačkom odboru obavestio sam i vrh stranke. Siguran sam da će oni reagovati i pomoći nam da se oslobodimo samovolje i bahatosti pojedinca - jer, duboko verujem da je došlo vreme za promene u Srbiji i u našem Šapcu. U šabačkoj skupštini radiću kao nezavisni odbornik, braneći tako interes građana koji su me birali.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa