13. decembar 2012.13. dec 2012.
„DEVOJKA IZ GRADA“ ODUŠEVILA ŠABAČKU PUBLIKU

FILMSKO PUTOVANjE

Ono što je započelo 11. maja ove godine dobilo je svoj epilog u Šabačkom pozorištu prošle subote, 8. decembra. Četvrti film ekipe AP „Vožd“ sa Mišara „Devojka iz grada“ premijerno je prikazan šabačkoj publici. Koliko interesovanje vlada za sve ono što rade ovi mladi entuzijasti govori činjenica da nije bilo mesta ni za stajanje.
- Šta da kažem. Mislim da je aplauz rekao sve. Mi smo sve rekli na platnu. Vidi se da je publika uživala u filmu. Veoma sam srećan što je posle godinu dana ta ideja, koja je negde u decembru prošle godine bila samo moja misao, sada doživela da korača platnom. Zaista veliko zadovoljstvo i velika sreća. Svaka čast mojim kolegama i tehničkoj ekipi koji su sjajno obavili posao. Nadam se velikom uspehu kada film budemo slali dalje ““ rekao je Dušan Simić, scenarista, reditelj i glumac.
Iako većina njih nije ni bila rođena osamdesetih godina prošlog veka tridesetak glumaca potpomognutih produkcijskom ekipom UG „Svetlost“ verno su prikazali sliku propadanja srpskog sela. Priča o korenima, poreklu, porodici, časti, mukotrpnom seljačkom životu, izneverenoj ljubavi, tragediji, bolnim sećanjima izmamila je i po koju suzu starije publike.
- Lepo je što ima napora od strane ove najmlađe populacije. Idu pravim putem. Oduševili su me. Čak sam na momente i zaplakao ““ rekao je Mioljub Damnjanović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa