20. decembar 2012.20. dec 2012.
OPŠTINA VLADIMIRCI

JUBILEJ PRODžETIJA

Iako je prošle godine proslavio deset godina rada, fabrika obuće “Prodžeti“ je proteklog petka u restoranu “Radovanje“ upriličio obeležavanje vrednog jubileja. Kolektiv koji u Vladimircima gde je centrala upošljava 370 uglavnom radnica a u drugim kolektivima u Vršcu 130, Somboru 430 i Beogradu pet koji se bave uvozom i izvozom.
Proslavi su prisustvovali i vlasnici braća Romano i Enriko Rosii koji su uživali u programu koji je vodio Igor Karadarević a šlag na torti zadovoljstva je bio nastup KUD “Čivija“, kaže konsultant u firmi Ljiljana Jovanović.
-Kolektiv sa svim pogonima ima preko 900 radnika i tu bi u prvi plan stavila umeće naših radnika koji zadovoljavaju stroge kriterijume firmi za koje radimo. I tu odmah ističem da u Vladimircima radimo za Luja Vitinsa, Netro Đerdimi i povremeno za Pradu. U Vršcu za Pradu a u Somboru za Guči. Moram istaći da uz ove radnike imamo i 20 kooperantskih firmi sa oko 2.000 radnika što upotpunjuje sliku “Prodžetija“, kaže Ljiljana Jovanović.
Direktor proizvodnje u Vladimircima je Mustafa Azabađić, u Vršcu Ljiljana Maksimović a u Somboru Novica Jovčić. Asistent generalnog direktora je Stefan Dvojaković, dodaje gospođa Jovanović.
Radna snaga u centrali je iz Vladimiraca i okoline, a takođe i iz Šapca i okoline.
Veče u čast obućarima visokog renomea putokaz je u nove uspehe poručuju iz “Prodžetija“.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa