20. decembar 2012.20. dec 2012.
OŠ „NATA JELIČIĆ“

SLIKA GOVORI HILjADU REČI

U okviru projekta „Održivi razvoj Zapadnog Balkana“ u oblasti jačanja kompentencije nastavnika za rad u multimedijalnoj učionici prošle srede, 12. decembra, održano dvočasovno stručno usvršavanje zaposlenih u OŠ „Žika Popović“ u Vladimircima
Petogodišnje iskustvo za rad u multimedijalnoj učionici je iza nastavnika u OŠ „Nata Jeličić“. Istrajnost u korišćenju savremene tehnologije i realizacije uglednih časova poboljšali su kvalitet rada postavši primer dobre prakse za sve škole u okruženju. Stoga ne čudi činjenica da je upravo ova škola odabrana od strane svojih kolega da svoje znanje u ovoj oblasti podeli sa nastavnicima vladimiračke OŠ „Žika Popović“.
-Naša multimedijalna učionica postoji više od pet godina. Održali smo veliki broj časova. Za ovu godinu smo predvideli dvadeset četiri ugledna časa što nije malo jer ih treba posebno pripremiti. Ovakav način rada veoma je prihvaćen od strane dece koja skoro sve zapamte što je potrebno na času. Imaju mogućnost da vide prezentaciju, pogledaju film. Kada se vidi i čuje onda je to mnogo uspešnije predavanje. Kao nastavniku stranog jezika ovakvi časovi mi veoma mnogo znače. Mogu da nađem bezbroj podataka na internetu, postoje i snimci, pa i časovi koje su uradile ruske kolege što može itekako da nam pomogne ““ rekla je Dragica Dragović, profesor ruskog jezika i građanskog vaspitanja u OŠ „Nata Jeličić“.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa