27. decembar 2012.27. dec 2012.
BOKS: ZAVRŠENA LIGA VOJVODINE

“MAČVA“ EKIPNI PRVAK

U desetom kolu lige Vojvodine “Mačva“ je dokazala primat. Nastupilo je osam takmičara od koji su četiri imala protivnike.
Semiz Rapkić je je savladao Jovanovića iz Rume 2:0, Vlada Srnić, Bugarskog iz “Cara Lazara“ 2:0, Damnjan Mijailović poražen od Radua iz Kikinde dok je nerešeno sa Mitrovićem iz “Cara Lazara“ boksovao Bogdan Perić 1:1.
Na kraju Prvenstva lige mladih Vojvodine “Mačva“ je ubedljivo prva sa 220 bodova, drugi je “Zlatni gong“ iz Rume sa 120. U rezultatskom učinku osvojeno je 12 zlatnih, šest srebrnih i jedna bronzana medalja i na takmenjima odreda proglašeni za najbolji sastav.
U 2012. godini bokser crveno-crnih Branimir Stanković postao je ekipni prvak sveta sa timom “Gromovnik“ iz Milana. U jubilarnom meču u povodu 70 godina kluba u konkurenciji Italije, Mađarke i Hrvatske “Mačva“ je bila prva a na trofeju Zlatna rukavica među 15 nacionalnih selekcija Alija Rapkić i Goran Despotović jedini su za tim Srbije osvojili zlatne medalje. Sledi zasluženi odmor a sa pripremama se kreće posle odmora da bi potom usledilo u Srednjeevropskoj ligi pored timova iz Češke, Slovačke, Mađarske i “Spartaka“ iz Subotice.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa