Info

27. decembar 2012.27. dec 2012.
OPŠTINA VLADIMIRCI - DOM ZDRAVLjA

PATRONAŽNA STIŽE SVUGDE

Tri decenije u Domu zdravlja Vladimirci radi Patronažna služba odvažnih sestara koje pomaže svakoga dana od jutra pa dokle je potrebno. A nevoljnika na pretek u 29 sela i samoj varošici.
- Mi iznad svega volimo ovaj posao, i iako ima i teških bolesnika i starih nepokretnih lica, tu smo svakoga dana na sedam intervencija koliko stignemo pošto smo nevelik tim. Treba istaći da smo svugde dobro dočekani i da dajemo sve od sebe, jer ponavljam posao volimo a putovanje je ipak najveći problem. Sve se prevaziđe, do kraja to je naša obaveza, kaže jedna od partonažnih sestara Leposava Đinić.
Uz nju rade i Dženeta Arsenović i Tatjana Subotić iz Vladimiraca i Radmila Topalović u Debrcu. Složno stižu a pacijenti uglavnom prezadovoljni.
- Pomognu mnogo i puno im hvala. Iznad svega što ne moramo po ovim zimskim danima putovati, a ja kao trudnica sa dva deteta teško bih sve izvela. Hvala im jer su divne, susretljive i uvek raspoložene, kaže Biljana Andić iz Krnula u čijem domu smo zatekli dve prelepe devojčice. Jovanu od dve i Bojanu od godinu dana. Uskoro će ponosni otac Goran imati i treće dete na radost i doma i sela.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa