27. decembar 2012.27. dec 2012.
OPŠTINA VLADIMIRCI

BOLjA 2013. GODINA

Predsednik opštine Vladimirci Vladica Marković, je u osvrtu na godinu 2012. rekao da su sredstva bila skromna ali da se uradilo mnogo.
- Naš budžet je nevelik ali smo se dovijali da svima pomognemo i upustimo se u poslove koji su itekako vredni poput Doma učenika srednje Posavotamnavske škole, ali i sijaset uređenih seoskih škola, i poslova uređenja infrastrukture tako da je zadovoljstvo preovlađujuće, kaže Marković i praznički obećava.
- U 2013. godinu učinićemo sve da završimo bazen, to je izvesno ali da se pozabavimo i geotermalnom bušotinom i da uradimi što više na Domu učenika. Tu su i tekući poslovi i bože zdravlja, nadamo se da će svi imati parče istina nevelikog kolača. Moramo koracima napred, jer budućnost mladih kojima dajemo maksimalnu pažnju nas obavezuje. Od školstva i kulture do sporta da bi imali što potpunije uslove za život, da mladi ostanu u svojoj opštini. Isto mogu očekivati i poljoprivrednici, pošto Direkcija za poljoprivrednike itekako opravdava svoje osnivanje, najavljuje deo poslova čelni čovek opštine Vladimirci i za kraj upućuje čestitku sugrađanima.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa