Info

27. decembar 2012.27. dec 2012.
USPEŠNA POSLOVNA GODINA POTVRĐENA PRIZNANjEM PREDSEDNIKU KOMPANIJE „SANI GROUP“

U NOVU GODINU SA NOVIM PRIZNANjEM

Predsedniku kompanije „Sani Group“ mr Branku Ninkoviću nedavno je uručena nagrada Privredne komore Srbije za doprinos razvoju i unapređenju privrede Republike Srbije. Nakon još jedne uspešne poslovne godine priznanje je potvrdilo strategiju kojom Branko Ninković dugi niz godina gradi imidž kompanije „Sani Group“ kao jednog od najuspešnijih poslovnih sistema u zemlji.
- Tokom proteklih godina naša poslovna strategija, korporativno upravljanje i odgovorno poslovanje, ali i opredeljenost da odolimo i istrajemo u uslovima otežanog poslovanja potvrđeni su priznanjima različitih institucija. Nismo ih doživeli kao pohvale za određene projekte i uspešne poslovne periode, već kao potvrdu celokupnog poslovanja i podsticaj da neprekidno razmišljamo o budućnosti i pravcima u kojima se kompanija, u cilju poslovne izuzetnosti, mora razvijati ““ tvrdi predsednik kompanije „Sani Group“ mr Branko Ninković.
Dokazujući opredeljenost da „Sani Group“ posluje društveno odgovorno , predsednik kompanije se odrekao novčanog dela nagrade u korist Saveza slepih i slabovidih Mačvanskog okruga, sa željom da novčani deo nagrade bude upotrebljen za kupovinu pomagala za slepu decu predškoslog uzrasta.
Nagrada Privredne komore Srbije potvrdila je ne samo liderske i menadžerske sposobnosti predsednika kompanije, već i rezultate kojima je poslovanje kompanije „Sani Group“ dalo direktan doprinos domaćoj privredi:
- „Sani Group“ je danas nacionalna kompanija koja posluje u 33 grada Srbije. Iako iskreno negujemo lokalni karakter na osnovu kojeg smo izgradili prepoznatljivi imidž, trudimo se da svakodnevnim poslovanjem damo doprinos razvoju lokalnih tržišta u svakom gradu u kojem imamo svoje poslovne objekte dajući na taj način doprinos privredi naše zemlje. To nije lako, ali je veliko zadovoljstvo kada napori da kvalitetom poslovanja, asortimana i usluge prema klijentima dostignete evropski nivo, budu prepoznati i vrednovani ovakvim priznanjem ““ kaže Branko Ninković.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa