17. januar 2013.17. jan 2013.
DIREKCIJA ZA PUTEVE GRADA ŠAPCA

ZAVRŠETAK ZAPOČETIH INVESTICIJA

Direkcija za puteve grada Šapca u 2012. godini nastavila je da radi na održavanju malskih i lokalnih puteva, ulica u gradu, semafora, horizontalne signalizacije, putnih pojasa pored lokalnih puteva. Sve ove poslove Direkcija je uspešno obavljala i prethodnih sedam godina.
-Svake godine posao Direkcije obeleži izgradnja i rekonstrukcija lokalnih puteva i u kontinuitetu sa prethodnim godinama došlo se do oko 100 kilometara urađenih puteva ove vrste. Za prošlu godinu bilo je planirano 26 kilometara lokalnih puteva i taj posao je urađen u velikoj meri. Malo nas je omeo sneg koji je pao nešto ranije nego što smo planirali, jer smo navikli da radimo do Nove godine. Nadam se da će u ovoj godini biti završeni svi radovi započeti u prethodnoj, kaže Miodrag Filipović, direktor direkcije za puteve.
Prema Filipovićevim rečima, najznačajniji posao u prošloj godini bila je izgradnja prve faze puta od Rumske preko Dvorišta do Miloševca, dužine oko 3.600 metara u vrednosti oko 22 miliona dinara. Asfaltiranjem tog puta biće završena “Pocerska magistrala“ koja najkraćim putem spaja Pocerinu i Mačvu. Filipović kao značajnu investiciju navodi i izgradnju obilaznice oko Drenovca, koja će omogućiti izmeštanje teretnog saobraćaja iz samog sela.
-Ovaj projekat mnogo ća značiti žiteljima Drenovca u smislu bezbednosti. Prva faza je urađena. Tim putem već može da se ide, ali ostao je još jedan deo da se asfaltira.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa