24. januar 2013.24. jan 2013.
OPŠTINA VLADIMIRCI: OŠ “JOVAN CVIJIĆ“

IZ DANA U DAN SVE LEPŠE

Zahvaljujući lokalnoj samoupravi i ljudima dobre volje te nadležnom ministarstvu OŠ “Jovan Cvijić“ u Debrcu poprima sve lepši izgled. Iz brojnih razloga a pre svega putovanja, sva deca su u prvoj smeni zahvaljujući tome što su se stekli uslovi da proširenjem prostora tako i bude.
Proteklog avgusta škola je dobila i novi krov, uz napomenu da stara konstrukcija potiče iz šezdesetih godina prošlog veka, što je u mnogome smanjilo prateće troškove grejanja i ostalog. U selu Jalovik škola je dobila radijatore u zaborav je otišla kaljeva peć, gde se grejalo 32 učenika sada u savremenim uslovima uz pomoć lokalne samouprave, ministarstva te samog kolektiva na čelu sa direktorom Zoranom Uroševićem. Nikako ne treba zaboraviti ni predškolski objekat “Suncokreti“.
A u selu Provo grejnu sezonu OŠ “Jovan Cvijić“ je uz pomoć opštine Vladimirci dobila novi kotao za grejanje, i novi kojima su zamenjeni dotrajali radijatori, nova pumpa na zadovoljstvo i učenika i roditelja. U Suvom Selu sada blistaju svetle prostorije i uređen školski prostor Fondacija B92, lokalna samouprava i škola u Debrcu su rešili i problem mokrog čvora. Tu svi ističu prvog čoveka TV B 92 inače rođenog u ovom selu Verana Matića uz neizmernu zahvalnost.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa