Berza

  • ineu 35.900 ▲ 2,57%
  • niis 680 ▼ -0,73%
  • nssj 600 ▲ 9,09%
  • tlkb 10.000 ⚫ 0,00%
(31. januar 2013.)
FUDBAL: POČELE PRIPREME ŠABAČKOG ZONAŠA

“BORAC“ ZA SRPSKU LIGU

Proteklog ponedeljka izvršena je uobičajena prozivka igrača fudbalskog kluba “Borac“, člana Zone grupa Drina, koji je po viđenom spreman da se u prolećnom delu domogne trona i uđe u Srpsku ligu. Silno su se pojačali Šapčani, dolaskom golmana Budakovića iz ekipe “Miloša Pocerca“, Vujičića iz “Srema“ iz Sremske Mitrovice, Tepavčevića iz “Hajduka“ sa Liona, Grujičića iz “Rakovice“, Jovanovića iz “Radnika“ iz Bijeljine, Todorovića iz “Radničkog Stobeksa“, Panića i Zarića iz “Mačve“ te Nedića i Stankovića iz “Kolubare“.
Iz ekipe su otišli Veselinović, Topalović, Sekulić, Čirka, Aličić, Ilić, Arsenović, Radovanović i Vićentić. Kako vele u klubu dovoljno da se na terenu stigne do prvog mesta, mišljenje svih odreda.
- Mi smo svesni da smo dobar tim i da uigrani teško možemo imati protivnika koji se ne može savladati. Ali vreme će pokazati svoje uz zar treba i reći ubeđenje da ćemo cilj ostvariti, u glas kažu pojačanja Stanković i Grujičić.
Trener Slobodan Kustudić ističe da će silan rad u Šapcu na terenu i Hipodromu te Balonu biti ulog u proleće i nada se dovoljno do ostvarenja zacrtanog ali i da Šabac dobije svoje mesto u Srpskom fudbalu.

Najnoviji broj

18. jul 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa