31. januar 2013.31. jan 2013.
BOKS: VELIKO PRIZNANjE CRVENO-CRNIMA

“MAČVA“ NAJBOLjA U VOJVODINI

Na kraju berićetne sezone u bokserskom savezu Vojvodine za šabačku “Mačvu“, na prigodnom koktelu proglašeni su najbolji i tu crveno-crni nemaju premca. Prvi su sa 208 bodova, slede “Spartak“ i “Novi Sad“ i ligi koja ima 32 kluba. Sezona, kako veli šef struke Slobodan Mitrović, za neverovati donela je i tri pehara namenjana Šapčanima.
- Zadovoljstvo je bilo priznanje da smo najbolji u uzrastu školaraca, seniora i najbolja ekipa. Radi se vredno sa tridesetak boraca i to daje rezultat. Bane Stanković brani i naš i srpski ugled u svetskoj ligi gde u timu “Gromovnik“ iz Milana melje sve pred sobom i to je “Mačva“, blistao je Mitrović.
A sve je upriličeno da se zna ko je ko u plemenitoj veštini, gde po svemu rečenom, “Mačva“ nema premca.
- Nama i jeste to cilj da odbranimo mesto koje zauzimamo i da eventualno u srednjeevropskoj ligi pokažemo ko smo. Ubeđen sam da ćemo to i ostvariti jer rad mora dati rezultat, sumira rad kluba predsednik Predrag Stanišić.
I mlađani borac Stefan Lukić je prezadovoljan.
- Nama je cilj da u ligi Vojvodine i na kraju ove godine budemo prvi i da se i na Prvenstvu Srbije to ponovi, kaže jedan iz plejade koja dolazi, unuk legendarnog Rokice koji je bio i ostao legenda kluba za uzor a unuk ide njegovim stopama baš kao i “Mačva“ koju je poput mnogih bezmerno voleo.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa