31. januar 2013.31. jan 2013.
SANACIJA KLIZIŠTA NA KRUPANjSKIM PUTEVIMA

KRAJ VIŠEGODIŠNjIH NEVOLjA

Sanacija klizišta na putnom pravcu Šabac ““ Krupanj ovih dana privodi se kraju. Uskoro se očekuje početak radova na deonici Krupanj ““ Loznica
Već duži niz godina građani Krupnja strahuju od mogućnosti da će usled klizišta na regionalnim putevima biti odsečeni od sveta. Zbog činjenice, da su ove saobraćajnice u republičkoj nadležnosti, ali i obima investicije, bivše rukovodstvo opštine Krupanj u više navrata se obraćalo JP “Putevi Srbije“, ali ni nakon brojnih uveravanja da će se pristupiti rešenju problema, radovi nisu počeli do oktobra prošle godine.
- Klizišta su se pojavila 2004. godine. Prvo na putu u Stolicama, potom u Likodri. Početkom prošle godine ovaj problem je kulminirao. U avgustu smo bili u JP “Putevi Srbije“ i naišli na razumevanje direktora za održavanje i popravku puteva. On nam je obećao da će problem biti rešen, i na naše veliko iznenađenje, pre svega zbog činjenice da su nam u više navrata prethodnih godina obećavali isto, radovi u Likodri su počeli u oktobru ““ kaže zamenik predsednika opštine Krupanj Rade Grujić, i navodi da je započeti posao trebao da se okonča do decembra, ali iz opravdanih razloga, odnosno nepredviđenih teškoća radovi još traju.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa