31. januar 2013.31. jan 2013.
VISOKE ŠKOLE U ŠAPCU

BRIGA O STUDENTSKOM STANDARDU

Šabačke visoke škole, za razliku od pojedinih beogradskih fakulteta, u narednoj školskoj godini studente će dočekati sa istim, ili neznatno promenjenim iznosima školarina.
Tri godine školarina na Visokoj poljoprivrednoj školi strukovnih studija u Šapcu nije menjana, i iznosi 45.000 dinara za studente na osnovnim studijama, odnosno 60.000 za polaznike specijalističkih programa. Rast životnih troškova, ali i velika razlika u odnosu na izdvajanja za budžetske studente, usloviće neznatno povećanje cena naredne godine, pri čemu će akdemci i dalje imati olakšice, poput plaćanja školarine na devet rata.
- Školarina na Visokoj poljoprvrednoj školi ista je već tri godine. Ove godine smo se odlučili za malu korekciju, od deset odsto, jer svake godine računamo koliko država izdvaja novca za studenta, sa jedne strane, odnosno koliko, sa druge strane, iznosi školovanje koje plaćamo mi. Smatram da povećanje od deset odsto na cenu od 45. 000 dinara neće predstavljati veliki problem samofinansirajućim studentima, kaže dr Vera Milošević, direktorka Visoke poljoprivredne škole.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa