21. februar 2013.21. feb 2013.
FUDBAL: ZORAN KOKANOVIĆ KOORDINATOR RADA U SAVACIJUMU

TRAJAĆEMO JOŠ DUGO

U Šapcu postoji više škola fudbala i klubova koji rade sa mlađim kategorijama. Mnogi će se složiti da su mladi fudbaleri Savacijuma najuspešniji jer njihova pionirska selekcija igra u Kvalitetnoj ligi Srbije. Zasluge za dobre rezultate pripadaju mnogima u klubu ali jedan od zaslužnijih je svakako Zoran Kokanović koordinator rada u Savacijumu, sa kojim smo razgovarali kako bi saznali šta se dešava u njihovim redovima pred početak prolećnog dela šampionata u kojem njihove brojne selekcije očekuju nova velika iskušenja.
- Rad preko zime nije prekidala nijedna naša selekcija. Naši najmlađi fudbaleri treniraju u baloni SC Sanrajs-u dok se oni stariji druže sa kondicionom trenerom Darkom Stojićevićem u teretani. Sve to je neophodno jer želimo da nastavimo sa dobrim igrama i u prolećnom delu prvenstva.
Mlađe kategorije su gotovo bez poraza u Ligi budućih šampiona i ako nastave tako da igraju i napreduju za budućnost ne treba da brinete.
- Oni su divni dečaci i svi prikazuju vidan napredak iz utakmice u utakmicu. Mnogo su odgovorni, vole da treniraju i našim rivalima je zaista teško jer ne znaju od koga im preti veća opasnost. Čim dođe proleće igraće dosta mečeva sa renomiranim ekipama iz Beograda i Novog Sada i oni će biti najbolji pokazatelj koliko zaista vrede ali će eventualno i pokazati njihove nedostatke koje moramo otkloniti u narednom periodu.
I Vaše takmičarske selekcije su vrlo aktivne.
- Oni su već dve nedelje u punom pogonu jer nas vreme, hvala Bogu, služi i treninzi se održavaju svakodnevno. Već smo odigrali neke utakmice i predstoje nam utakmice sa Radničkim (Obrenovac), Inđijom, Radom i Vojvodinom. U svakoj od selekcija došla su nam po 2-3 nova igrača koji bi trebalo da podignu kvalitet naše igre kako bi nastavili da postižemo dobre rezultate.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa