21. februar 2013.21. feb 2013.

PROGRAMI OSIGURANjA U POljOPRIVREDI

Regionalna privredna komora Valjevo u saradnji sa Delta Generali osiguranjem, organizovala je u petak, 08.02.2013.g. prezentaciju na temu Programi osiguranja u poljoprivredi.
S obzirom na to da su usvajanjem novog zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju, jedinice lokalne samouprave dobile mogućnost utvrđivanja mera podrške za premiju osiguranja za useve, plodove, višegodišnje zasade, rasadnike i životinje, Delta Generali osiguranje iskoristilo je ovu priliku da predstavnicima lokalnih samouprava približi sve mogućnosti i prednosti ovih programa osiguranja, sa posebnim akcentom na mogućnost subvencija iz budžeta opština.
Kao pozitivni primeri, istaknute su opštine Sremska Mitrovica, Ruma i Kragujevac koje su u prošloj godini subvencionisale deo premije osiguranja poljoprivrede za svoje sugrađane.
Prezentaciju kojoj su prisustvovali predstavnici grada Valjeva, kao i opštinske uprave Osečina, Ljig, Ub, Koceljevo, Vladimirci, Lajkovac i Ljubovija, održao je direktor Regionalnog Centra Šabac Slobodan Ljubišić sa svojim saradnicima.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa