21. februar 2013.21. feb 2013.
MOJA RUSIJA

BOG I RUSIJA ZA SPAS SRBIJE

Šapčanin Ivan Isaković, iako već 25 godina živi u Americi, osnovao je pre četiri godine stranku Moja Rusija. Bio je reprezentativac i prvak Jugoslavije u veslanju i trener reprezentacija Kanade i SAD. Sada tamo ima firmu za transport, ali ističe da mu je najveća želja da živi na relaciji Srbija ““ Rusija. Slogan stranke je “Bog i Rusija“ jer samo oni mogu spasiti Srbiju
Stranka je osnovana na Svetog Iliju, 2. avgusta 2009. kao proruska stranka, a protiv politike koja se tada vodila i koja je zagovarala da Evropa nema alternativu. Isaković navodi da je od tog dana do danas dosta urađeno. Tri puta je odlazio u Rusiju i uspostavio značajne kontakte, najviše sa političarima iz Putinove vladajuće Jedinstvene Rusije. Ističe da od Rusa nikada nisu tražili novac, nego da je značajna bila podrška. Među uspehe stranke ubraja između ostalog i to što nisu učestvovali u izdaji Srbije, što su hapšeni u protestima protiv dolaska Hilari Klinton i učestvovanje u mitinzima protiv hapšenja Ratka Mladića i Boža Vučurovića.
-Sada se pokazuje da je naša politika možda bila jedina ispravna. Još nismo ni blizu ulaska u EU i podrška građana tome sada je na najnižem nivou, 41 odsto. Naš osnovni cilj je borba za ujedinjenje sa Rusijom, ne samo savez. Zalažemo se i za ukidanje fiskalnih kasa i oslobađanje od poreza malih firmi u prve 3 godine poslovanja. Moramo se boriti protiv bele kuge i brinuti o socijalno ugroženim, starim, bolesnim, siromašnim i samohranim majkama. Poljoprivredu treba usmeriti ka Rusima i proizvoditi hranu i stoku organskog porekla. Smatramo da treba ukinuti većinu TV kanala koji truju našu omladinu i narod, kao i kvinslinške nevladine organizacije.
Kancelarija za privrednu saradnju ovog kraja sa Rusijom otvorena je pre nekih 6 meseci u Moskvi. Isaković navodi da ljudi mogu da im se jave da bi im pomogli da izvezu svoje proizvode u Rusiju.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa