28. februar 2013.28. feb 2013.
KOŠARKA: PRVA MUŠKA REGIONALNA LIGA - ZAPAD

NOVA UBEDLjIVA POBEDA ŠAPČANA

KK Temnić (Varvarin) - OKK Šabac 75:99 (20:29, 17:21, 18:26, 20:23)
Sudije Jakovljević, Marković (Čačak). Gradska hala u Varvarinu. Gledalaca 100.
OKK Šabac: Đonlić 10, Vuković 2, Nešić 3, Tadić 14, Kojić 11, Miljković 20, Bajić 13, Puljezević 4, Todorović 10, Ivanović 12.
Domaćin je vodio samo na početku utakmice da bi momci trenera Mušickog dobrom odbranom, koja im je omogućila kontre brzo preokrenuli rezultat. Šapčani su diktirali jak tempo tako da je brzom igrom prednost iz minuta u minut prednost rasla sve više. OKK Šabac je u Varvarin otišao sa deset igrača a njihov trener je stalnim izmenama držao visok ritam u napadu i agresivnost u odbrani. Već u trećoj četvrtini prednost je iznosila više od dvadeset razlike ali nisu stali i zonom 2-1-2 su ostvarili novu ubedljivu pobedu. Igrali su kolektivno, svi su se upisali u strelce a možda su za nijansu više od drugih pružili mladi igrači Bajić, Đonlić, Kojić i Tadić uz standardnog Miljkovića. Po dolasku u Šabac trener Predrag Mušicki je još želeo da doda:
- Iskustvo Ivanovića i Todorovića je takođe doprinelo da odigramo izuzetno kolektivno i svi moji košarkaši su dali svoj manji ili veći doprinos ovoj pobedi.
Sledi vam pauza u prvenstvu. Kako ćete je iskoristiti?
- Slobodni jer je ekipa Mašinca istupila iz lige i mi ćemo meč dobiti sa 20:0. Možda je pauza došla u pravi čas jer su pojedini igrači malo umorni pa će imati tim kraći oporavak ali ćemo odmah posle njega pojačati treninge jer želimo da zadržimo uzlaznu putanju naše forme i igre i da u finišu prvenstva budemo najbolji.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa