28. februar 2013.28. feb 2013.
STUDIO LOTOS

ENERGIČNO ŽENSTVENO

Od marta u Studiju Lotos novi program vežbanja “Bokva“. Popularnost “Zumbe sentao“ kod naših sugrađanki iz dana u dan sve više raste
Brzo i lako do vitke linije, san je mnogih pripadnica nežnijeg pola, ako u to uključimo i dobru zabavu, definisali smo idealnu formulu. U tom smislu, nekoliko godina u nazad Šapčankama najomiljeniji vid vežbanja predstavlja “Zumba“, kombinacija latino plesa i fitnesa. No, kako bi našim sugrađankama u svakom trenutku ponudili nešto drugačije, u Studiju “Lotos“ u ulici Cara Dušana, od pre izvesnog vremena imaju novi program, fitnes ples sa stolicom - takozvanu “Zumbu sentao“.
- Za Zumbu smo se prvobitno odlučili zbog njene neobičnosti, autentičnosti. Ženstvenija je i dinamičnija od standardnog aerobika. Dok učite atraktivne korake latino plesova, istovremeno i vežbate, oblikujete svoje telo, oslobađate se stresa. Sve ove prednosti naše sugrađanke su vrlo brzo prepoznale i počele intenzivno da vežbaju. U želji da korisnicama naših programa stalno pružimo nešto više, od nedavno smo počeli sa “Zumbom sentao“. Najjednostavnije, ovde se radi o plesu, prilikom kojeg se kao rekvizit koristi stolica. Odnosno, kao i kod obične zumbe, prati se neka vrsta koreografije koja sa velikim uspehom troši kalorije i transformiše vaše telo, sa akcentom na gluteusu i stomaku ““ navodi instruktorka Sanja Todorović.
Kada je reč o novinama iz Studija Lotos, od 6. marta, Šapčankama će na raspolaganju biti još jedan inovativni vid treninga. Reč je “Bokvi“. Fitnes pravcu koji podrazumeva ispisivanje brojeva i slova nogama različitim intenzitetom.
- Bokva je potekla iz Holivuda. Jednostavnija je od Zumbe, nema stroge koreografije, a kao muzička podloga se koriste aktuelni MTV hitovi. Namenjeno je ženama koje ne vole da plešu i što je posebno interesantno, one na ove trninge mogu dovoditi i decu ““ objašnjava Todorovićeva, i napominje da u njihovom Studiju imaju posebne programe posvećene našim najmlađim sugrađanima
-Ne može svako da radi sa decom. Kao i kada je reč o drugim oblastima kojima se bavimo u našem Studiju, ja posedujem sertifikat koji garantuje stručnost za vođenje dečjih programa ““ kaže Todorovićeva, kojoj je dalje usavršavanje u poslu jedna od bitnih stavki.
- Počeli smo sa radom u februaru prošle godine. Tada smo imali samo jogu i postepeno uvodili nove programe. Iz svih oblasti, zumbe, zumbe sentao, joge, bokve, posedujem potrebne sertifikate, a u planu mi je dalje usavršavanje kako u zemlji i inostranstvu ““ kaže Todorovićeva.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa