28. februar 2013.28. feb 2013.
RADOSAV BERIĆ, PREDSEDNIK IZVRŠNOG ODBORA OPŠTEG UDRUŽENjA PREDUZETNIKA U BOGATIĆU

DA SE NAŠ GLAS VIŠE POŠTUJE

Mačvanski preduzetnici žele jeftinije i više novca, bržu naplatu, dalje smanjenje birokratskih barijera. Konkurencija samo poboljšava kvalitet
Udruženje preduzetnika opštine Bogatić, postoji od 2004. godine sa ciljem da olakša poslovanje malih i srednjih preduzeća, tako što bi pomoglo u edukaciji, komunikaciji sa državnim organima i udruženjima, radi lakšeg obavljanja poslova ( nabavke, prodaje i sl.)
- Rad Udruženja, bio je intenzivniji do 2008, a potom nastaje stagnacija. Ona traje sve do 2012. Od sredine ove godine radimo na intenziviranju aktivnosti i prijemu što većeg broja članova, kaže na početku razgovora za „Glas Podrinja“, Radosav Berić, predsednik Izvršnog odbora.
Kakav je sistem organizovanja i interesovanje za učlanjenje?
- Udruženje ima Skupštinu ( svi članovi Udruženja), Izvršni odbor ( devet članova) i predsednika. On je zadužen za zastupanje interesa Udruženja. Sve to je regulisano poslovnikom o radu. Članovi Udruženja mogu biti svi koji imaju prijavljenu radnju. Članarina na godišnjem nivou je 3.600 dinara. Članovi Udruženja dobijaju besplatne administrativne usluge, pravne savete i sl., administrativnu i svaku drugu pomoć i savet koji služba može da pruži.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa