28. februar 2013.28. feb 2013.
TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE KRUPANj

MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA U BEOGRADU

Na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu održanom od 21. do 24. februara Turistička organizacija opštine Krupanj u hali 4 Beogradskog sajma predstavila je ponude opštine.
TOK na Međunarodnom Sajmu turizma podržali su restorani, udruženja građanja, izrađivači suvenira, Kancelarija za mlade, Kancelarija za lokalni i regionalni razvoj, kao i sveštenik Aleksandar Đurđev. Dobijena je i velika podršku rukovodstva opštine Krupanj u realizaciji ovog događaja.
Svoje kulinarske specijalitete na sajmu su predstavili restoran „Stara breza“ i „Etno Rađevac“ koji nudi i usluge smeštaja za 38 osoba i 6 ležajeva u apartmanu „Etno vajat“. Udruženje građana „Pečurka“ predstavilo je gljive iz našeg kraja. Svoje znanje o karakteristikama gljiva i onim dobrim, ali i onim lošim brojnim zainteresovanim posetiocima preneo je predsednik udruženja Zlatomir Blagojević. Na štandu TOK mogli su se konzumirati proizvodi od meda, kandirano voće i razne vrste likera koje proizvodi udruženje pčelarskih porodica „Sokolske planine“. Suvenire izrađene od kože i drveta izložili su porodica Kovačević iz Zavlake i Jovan Đukić iz Krupnja. Štand su krasili i radovi udruženja građana „Rađevska nit“.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa