28. februar 2013.28. feb 2013.
VLADIMIRCI: DOM ZDRAVLjA

DOPLER OD 9. MARTA

U Domu zdravlja Vladimirci od devetog marta kreće sa radom ultrazvuk i dopler. To je prilika za brojne korisnike, da takoreći na kućnom pragu obave preglede i to kod vrhunskih stručnjaka iz Beograda.
- Biće to ultrazvuk abdomena i mekih tkiva, dopler krvnih sudova i hirurški pregled debelog creva, što je i težište u ovim pregledima. Nije nevažno svakako reći, da će vrhunski stručnjaci sa Vojno medicinske Akademije i Bežanijske kose doktori Zoran Čavić, Bora Đurić i Blagoje Đukanović biti u timu, koji će biti zaduženi za snimanje i preglede. Veliki iskorak ove ustanove, a sve da na vreme sprečimo teža oboljenja, reči su direktora Doma zdravlja doktora Aleksandra Mirkovića.
Pacijenti su zadovoljni, a doktorka Koviljka Samardžija Perić dodaje.
-Uz vrhunski nivo usluge, velika je pomoć da uglavnom stara lica dobiju adekvatnu pomoć. Mi idemo korak po korak, u susret potrebama stanovnika a ultrazvuk i dopler su veliki koraci u tom pravcu, tvrdi doktorka.
Pregledi će se obavljati subotom uz prethodno zakazivanje. I ništa manje bitno Upravni odbor će naknadno odrediti cene ovih pregleda, koje će biti niže od onih u srodnim ustanovama. Potpunije informacije se mogu dobiti na telefon 513-113 ili kod izabranog lekara, poručuju iz Doma zdravlja Vladimirci.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa