7. mart 2013.7. mar 2013.
NESVAKIDAŠNjI DAR

NAJSREĆNIJI KADA POMAŽE

Poznat Šapčanima i široj okolini kao Bata, Miroslav Mihailović iz Majura, svoje penzionerske dane provodi i tako što pomaže ljudima na vrlo neobičan način. Radi se o daru, kako sam kaže, široke ruke dobijenom od Boga, pa ga tako i daje.
Pomoć koju pruža drugima na prvi pogled ne uliva poverenje, ali mnoštvo onih kojima je pomogao, potvrđuju njegov dar.
-Ruka mi sama posegne ka problematičnom i bolnom mestu. Ne umem to, najtačnije, ni da objasnim. Ima više od dvadesetak godina kada sam otkrio taj osećaj u sebi. Blizak član moje porodice je povredio zglob noge i ja sam tog trenutka osetio da mogu i moram da pomognem. Osetio sam neku vrstu energije, do tada, meni nepoznate. Prišao sam, dodirnuo bolno mesto i odmah znao u čemu je problem i kako da ga rešim. I posle dve decenije ne umem tačno da objasnim o čemu se, zapravo, radi i na koji način uspevam da pomognem ljudima- kaže Bata, čovek koji je pomogao mnogima.
Za uklanjanje posledica raznih povreda i kritičnih, bolnih mesta, obraća mu se sve više ljudi. Neki postaju njegovi ,,pacijenti“ i pre nego što odu na lekarski pregled, a drugi, u slučaju da medicinsko lečenje ne urodi plodom, dođu kod Bate. Šapčanima je već poznat, a posećuju ga i ljudi iz drugih krajeva.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa