7. mart 2013.7. mar 2013.
OPŠTINA VLADIMIRCI: SARADNjA SA STANICOM POLICIJE

BEZBEDNIJI UVIĐAJI

Lokalna samouprava opštine Vladmirci ima izuzetnu saradnju sa stanicom policije u ovoj varošici i u 20 sela u okruženju. Bogata saradnja u organizaciji skupova i ostalih aktivnosti po rečima predsednika opštine Vladice Markovića traje dugo, a pomoć u neophodnim pomagalima u uviđajima kod saobraćajnih nezgoda samo je korak dalje u saradnji.
- Mi smo zadovoljni saradnjom sa stanicom policije u varošici, i činimo sve obostrano da ona bude i bogatija. Ova sredstva za rad koja smo poklonili za bezbedniji rad pripadnika Policije, ali i učesnika u saobraćaju korak je dalje u saradnji kojom se ponosimo. Znamo da pojedine sredine imaju problema u komunikaciji i saradnji, naša je za čistu desetku. Naravno sve sa ciljem da nam kao što rekoh ljudi budu bezbedni, jer nezgode se dešavaju, ali pomoć u ovakvim pomagalima olakšava svima rad i funkcionisanje saobraćaja u takvim situacijama, prilikom predaje rekao je Marković.
Poklonila je lokalna samouprava za vršenje uvuđaja kod saobraćajnih nezgoda jurvimetar, mernu traku, set od sedam znakova, deset čunjeva, dva teleblica dvosmerna i jednu aluminijumsku barijeru.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa