7. mart 2013.7. mar 2013.
JKP “STARI GRAD“

PODIZANjE NIVOA USLUGA

Prošlog utorka u šabačkoj Gradskoj upravi predstavljen program rada JKP “Stari grad“ za 2013. godinu. Pored uobičajenih aktivnosti, i intenzivnog rada na podizanju nivoa usluga, u planu proširenje delatnosti na prigradska područja. Uskoro se očekuje otvaranje Prihvatilišta za pse i početak probnog rada Regionalne deponije u Sremskoj Mitrovici
Kada je reč o budžetskim izdvajanjima za JKP “Stari grad“, za sektor javne higijene predviđeno je 90 miliona, javno zelenilo 27 miliona i gradsku plažu pet miliona dinara. Za ostale investicije planirano je preko 130 miliona dinara, odnosno 11 miliona za radove oko održavanja Novog groblja, rešenje problema pasa lutalica 14 miliona, saniranje postojeće gradske deponije 10 miliona, otplatu radova na Prihvatilištu za pse 9 miliona dinara, 30 miliona za obnovu mehanizacije, i ostale usluge 60 miliona istakao je gradonačelnik Šapca Miloš Milošević na konferenciji za novinare posvećenoj radu JKP “Stari grad“.
Direktor JKP “Stari grad“ Dragan Ninković, izjavio je ovom prilikom, da će se u preduzeću, koje po obimu delatnosti predstavlja jedno od najuposlenijih u gradu, u toku ove godine truditi da nivo čistoće i kvalitet ostalih usluga podignu za još jednu stepenicu više, a da se kao prioritetni zadaci izdvajaju rešenje problema pasa lutalica i odlaganje otpada u prigradskom i seoskom području.
- Imamo za cilj da konstantno osluškujemo tržište i zahteve naših građana korisnika usluga. Očekujemo da ćemo do kraja 2013. godine zabeležiti pozitivan trend poslovanja, kao i lane. Ove godine očekujemo rešenje dugogodišnjeg problema sa gradskom deponijom. Naime, uskoro bi trebao da počne probni rad Regionalne deponije u Sremskoj Mitrovici, što će nam omogućiti proširenje delatnosti odnošenja smeća prvo na sva prigradska naselja, da bi vremenom rešili i problem odlaganja otpada na selima ““ izjavio je Ninković.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa