14. mart 2013.14. mar 2013.
KOŠARKA: PRVA SRPSKA LIGA

PALA I POŽEGA

KK Sloga - OKK Šabac 45:78 (16:17, 9:19, 7:17, 13:25)
Požega. Gradska hala. Gledalaca 100. Sudije Žunić i Moljević (Užice).
OKK Šabac: Đonlić 10, Vuković 4, Nešić 4, Tadić 10, Kojić 4, Miljković 20, Bajić 8, Puljezević 2, Todorović 6, Ivanović 6, Đukanović 6.
Šabački košarkaši u sjajnom ritmu nastavljaju da „terorišu“ svoje rivale i ređajući ubedljive pobede primiču se svom cilju, plasmanu u Prvu B ligu.
Ovaj put ostvarili su pobedu od 33 poena razlike ali su morali da se pomuče u prvoj četvrtini. Domaći košarkaši su bolje otvorili meč, poveli sa 8:4, da bi zatim Šapčani došli do svoje igre. Igralo se koš za koš da bi sve bilo rešeno do odmora. Predrag Mušicki je u rotaciji koristio sve svoje košarkaše i sa čestim promenama ritma u napadu ali i sa snažnom odbranom slomili su ozbiljniji otpor rivala.
Dobrom igrom u odbrani i sa brzim kontrama prednost je rasla vrtoglavom brzinom i ekipu Sloge su sveli na 45 poena. Svi su dali svoj doprinos ali za visoku pobedu najzaslužniji je Milan Miljković koji je meč završio sa 20 poena.
- Na početku nas šut nije služio ali smo velikom željom i dobrom igrom svih nas u odbrani uspeli da prelomimo i ovaj meč. Mi smo igrali svoju igru jer smo znali da će rivali teško uspeti da nas zaustave u većem delu meča. Posedujemo kvalitet i on je pre ili kasnije morao da dođe do izražaja. Kad uđemo u naš sistem igre, bez obzira na partiju rivala, gotovo da je svejedno kojih pet košarkaša je na parketu. Svakako da nije slučajno što smo zabeležili sve pobede u šampionatu.
U subotu 16. marta u Hali sportova “Zorka“ gostuje ekipa Zlatibora iz Čajetine koja trenutno deli treće i četvrto mesto na tabeli. Utakmica počinje u 18 i 30 a Šapčani očekuju da će i publika podrža

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa