14. mart 2013.14. mar 2013.
KOŠARKA: STARTOVAO PLEJ-OF

BEOGRAĐANKE BEZ MILOSTI

Partizan ““ Šabac 92:47 (24:17, 19:8, 22:11, 27:11)
Palata sportova Novi Beograd. Gledalaca 100. Sudije Petrović, Hric i Vranić (Stara Pazova).
Partizan: Radočaj 7, Mandić 9, Vučković 4, Kvinan 2, Stanković 4, Bogoje 12, Dimitrijević, Čađo 17, Baltić 12, Dabović 16, Jovanović 3, Butulija 6.
Šabac: Vuković, Stepanović 5, Adamović 6, Daskalović, Velisavljević 12, Zolotić, Maletić, Stanković 3, Ćosić 3, Ćirić 6, Šubašić 4, Vidaković 6.
Niko u ekipi Šapca nije gajio iluzije da može da iznenadi najbolju ekipu na ovim prostorima. Partizan je svih četrdeset minuta igrao sa „gasom do daske“ pa je mlada ekipa Dejana Popovića u Beogradu doživela ubedljiv poraz.
Šampionski sastav Partizana je prepun reprezentativki ali su Šapčanke dosta hrabro ušle u meč i u otvorenu borbu sa njima. Prvih desetak minuta njihova igra je funkcionisala koliko-toliko dobro da bi do odmora prednost rivalki narasla do osamnaest poena.
Već tada je bilo jasno da će Beograđanke zabeležiti ubedljiv trijumf i one su u nastavku meča nastavile da zasipaju koš Šapčanki pa se razlika povećavala vrtoglavom brzinom. Na kraju meča dostigla je 45 poena i do punog izražaja je došao kvalitet ali i iskustvo Partizanovih igračica. Jedina koja se nije uplašila silnih rivalki bila je kapiten Mirjana Velisavljević koja je meč završila sa 14 poena ali je to bilo nedovoljno da se izbegne očekivani ali ipak i pretežak poraz.
Pomoćni trener Vuk Stepanović nam je posle utakmice rekao:
- Pretrpeli smo ubedljiv poraz ali našim mladim košarkašicama ne možemo gotovo ništa da zamerimo. Borile su se, igrale angažovano i naše mlade igračice baš kroz ovakve mečeve mnogo dobijaju bez obzira na rezultat

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa