14. mart 2013.14. mar 2013.
OPŠTINA VLADIMIRCI: NASTAVAK DECENIJSKE TRADICIJE

VAROŠICA ODBOJKE

U sali Osnovne škole “Žika Popović“ u Vladimircima, novoizgrađena sportska sala donela je prostor i za oko 80 članova kluba, koji u senioskom delu igra u najnižem regionalnom rangu preko pionirki i pionira koji nastupaju u svom uzrastu u ligi Zapadne Srbije. Devojčice su ćetvrte a dečaci peti u konkurenciji osam ekipa. Dobri uslovi po rečima profesora i trenera Vladimira Jokića daju rezultat.
- Ne zna se koliko je bitan rad i briga. A mi je imamo od lokalna samouprave, i nadamo se da će ti koraci biti presudni da ožive, potpuno odbojke koja ima višedecenijsku tradiciju u varošici sporta. Čak šta više, ubeđen sam da četvorogodišnji ciklus koji sledi mora da iznedri nove asove, i ponese breme uspona odbojke na koji se dugo čekalo, zadovoljan je Jokić.
Devojčice i dečaci blistaju, a dame pod mrežom imaju i visoke ciljeve.
- Mnogo nam znači ova sala, ali to nam opet uz dobre uslove za rad daje mogućnost da ostvarimo i neke lične želje, i zaigramo u velikim klubovima. Odbojku volimo i zadovoljne smo radom ali i školskim ogledanjima, gde smo uz podatak da smo na međuokružnom ogledanju bili treći, ponose se Ana Miljkovac i Jovana Spasojević.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa