21. mart 2013.21. mar 2013.
FUDBAL: ODLOŽEN POČETAK PRVENSTVA

NIŠTA NAS NEĆE POREMETITI

Sneg koji je pao gotovo u celoj zemlji izazvao je brojne probleme u mnogim oblastima. Ni fudbal nije pošteđen pa su otkazane utakmice i u Super ligi a i Srpska liga grupa Zapad je imala sličnu sudbinu. Meteorolozi su najavili mnogo lepše vreme, visoke temperature pa će se početak prvenstva pomeriti samo za tri dana. Borba za bodove kreće u sredu 20. marta pa dok budete čitali ove redove fudbaleri šabačke Mačve već će odigrati svoj prvi meč sa ekipom Poleta iz Ljubića. Jesenas je ekipa Poleta izvukla remi na svom stadionu 1:1 pa treba verovati da će im se momci Slobodana Milinkovića revanširati i krenuti u seriju dobrih rezultata.
U jesenjem delu mrežu šabačkog kluba čuvao je Miloš Stepandić pa smo na početku razgovora želeli da znamo koliko će ih poremetiti ovo odlaganje.
- Mislim da nas neće poremetiti. Uslovi za igru bi bili loši i ova odluka je dobra. A to što ćemo za par dana odigrati dve utakmice ne bi trebalo da bude problem, uostalom, kako ostalima, tako i nama.
Posle Poleta predstoji vam meč sa ekipom Rudara koju ste pobedili ubedljivo na svom stadionu sa 5:0.
- To će biti jedan od derbi mečeva i biće sasvim drugačija utakmica. U Šapcu smo iskoristili skoro sve svoje šanse i ubedljivo ih pobedili. Očekujem težak meč ali verujem da možemo doneti bodove iz Kostolca u Šabac.
Može li odbrana na čijem ste čelu izneti teret prvenstva dok ne prorade napadači? I na pripremama je Mačva imala slabu realizaciju.
- Odbrana je funkcionisala dobro u većem delu jeseni. Sada smo još bolji i to moramo iskoristiti u svakom meču. Teško je bilo koju ekipu pobediti tako što ćeš im dati 3-4 gola pa možeš i ti da primiš nekoliko. Zato to što napadači urade, mi iz odbrane moramo sačuvati svojom dobrom igrom mada je to ponekad dosta teško.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa