28. mart 2013.28. mar 2013.
RUKOMET: MEDICINAR NASTAVLjA SERIJU USPEHA

TRIJUMF U ŠUMADIJI

Knjaz Miloš 2 ““ Medicinar 27:36 (17:17)
SRC „Šumadija“. Gledalaca: 50. Sudije: Denić, Stanojević (obe Beograd). Sedmerci: Knjaz Miloš 5(4), Medicinar 3 (3). Isključenja: Knjaz Miloš 4, Medicinar 6 minuta.
Knjaz Miloš: Oljača, Kilibarda 8(3), Kojić 5, Grbić 5, Vojinović 2, Vasić, Đorđević 2, Jovičević 1, Garašanin 1, Simić 2(1), Dekić, Nikolić 1, Pavlović, Radojičić, Milošević,
Medicinar: Jovanović, Ninković 13, Beranović 4, Selenić, Milošević 3, Lukić, Milovanović, Vragolić 9, Petrović 3 (3), Ručnov, Vasiljević, Janković, Mijailović, Perić, Dukić, Tošković 4.
Igračica utakmice: Nada Ninković (Medicinar)
Rukometašice Medicinara sjajnim igrama predstavljaju najprijatnije iznenađenje prolećnog dela prvenstva. U prvih pet kola izgubile su samo jedan meč od lidera u lige neporaženog Milenijuma. Na poslednjem gostovanju u Aranđelovcu ubedljivo su savladale ekipu Knjaz Miloš 2 i revanširale se punom merom za izgubljen bod protekle jeseni u Šapcu.
Prvo poluvreme proteklo je u izjednačenoj igri sa slabim odbranama. U nastavku četa trenera Maje Perić dobrom igrom u odbrani i efikasno u napadu preko Nade Ninković, i Dunje Vragolić iz minuta u minut povećavala je prednost koja je u finišu bila izražena i sa dvocifrenom razlikom. Sa nova dva boda Medicinar je napredovao za jedno mesto više na tabeli.
U narednom 17. kolu dočekuju ambicioznu drugoplasiranu ekipu Junior iz Beograda.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa