28. mart 2013.28. mar 2013.
UDRUŽENjE STUDENATA TEHNIKE EVROPE

„BEST“ U KRUPNjU

U petak 22.03.2013 godine u naš grad došlo je 47 članova Udruženja studenata tehnike Evrope (BEST ““ Board of European of Students of Technology). Njihova osnovna aktivnost je pružanje prilika studentima za dopunsko i neformalno obrazovanje kao i poboljšanje procesa obrazovanja. Teže da omoguće studentima da steknu neophodne veštine za rad u internacionalnim timovima.
Ispred Turističke organizacije Opštine Krupanj dobrodošlicu u naš kraj poželela im je vršilac dužnosti direktora Jelena Tanasić. Na osnovu razgovora sa gostima dobili smo informaciju da oni dva puta godišnje prave izlete u cilju upoznavanja prirodnih, kulturnih, istorijskih vrednosti naše zemlje. Ovaj put su se odlučili za naš grad i izuzetno su zadovoljni onim što su videli u Krupnju.
Njihov boravak u Krupnju je bio isplaniran brojnim treninzima i imali su jako malo vremena, ali su uspeli da posete Mačkov Kamen, Crkveni park “Dobri Potok“ i Crkvu Sv. Vaznesenja Gospodnjeg.
Vratili su se u nedelju 24.03.2013. u Beograd i nadamo se da će nas uskoro ponovo posetiti i da će doći u još većem broju.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa