28. mart 2013.28. mar 2013.
U SUSRET FESTIVALU SREDNjOŠKOLSKIH POZORIŠTA

IMPROVIZACIJE VARIJACIJA

U okviru akcije „Udahni kulturu“, čiji su nosioci Kulturni centar i Scena „Maska“, pod pokroviteljstvom Grada Šapca, u petak, 29. marta u 20 časova na Velikoj sceni Šabačkog pozorišta premijerno će biti izvedena predstava „Improvizacije varijacija“. Ovo je samo završni deo prve faze projekta koji je kao ideja začet prošle godine kada je Scena „Maska“ proslavila deset godina postojanja.
-Tada smo se dogovorili da osnujemo Klub mladih talenata studio „Maska“. Cilj cele ove naše akcije je okupljanje mladih koji su zainteresovani za ovaj vid stvaralaštva, kao i da ti mladi steknu samopouzdanje, savladavanje straha od javnih nastupa i poboljšanje međusobne komunikacije. Ono što je vrlo važno u svemu ovome da je grad podržao ovu akciju i mi smo zahvalni ““ rekao je Ivan Tomašević na konferenciji za novinare održanoj u utorak, 26. marta, u KCŠ.
Rađene po tekstovima Rejmona Kenoa, a u adaptaciji i režiji Ivana Tomaševića, „Improvizacije varijacija“ na sceni će prikazati mladi glumci Minja Vujović, Tamara Radovanović, Marina Erić, Milica Mijatović, Tamara Cvetković, Kristina Marković, Aida Salkunić, Nataša Trivunović, Dušan Simić, Dragoljub Manojlović i Dušan Karić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa