11. april 2013.11. apr 2013.
FUDBAL: LIGA MALIH ŠAMPIONA

NOVI PEHAR SAVACIUMU

Na terenima sportskog centra Sanrajs prethodnog vikenda odigran je završni turnir Lige malih šampiona za fudbalere rođene 2002. i 2003. godine. Ekipa Savaciuma se na njega plasirala jer je u ligaškom delu zabeležila sve pobede i samo dva remija iako je većinu utakmica tim igrao sadvadesetak igrača jer je trener Kokanović želeo da pruži šansu svim igračima iz te selekcije.
Na finalnom turniru igralo je 12 klubova koji su bili podeljeni u tri grupe i samo su pobednici nastavljali dalje takmičenje. Najbolje u svojim grupama bile su ekipe Savaciuma, Šapca i Dadeksa. Igrao je svako sa svakim pa su fudbaleri Savaciuma na kraju imali najviše razloga za slavlje. Pošto je trener Kokanović bio sa pionirima u Čačku, ekipu je predvodio Dragan Jošić i njegovi momci su postigli sledeće rezultate: Savacium ““ Šabac 3:0, Savacium ““ Dadeks 1:1, Šabac ““ Dadeks 1:1.
-Jako su dobra deca a sad su pokazali da su i solidni fudbaleri. Vole da treniraju a kako vreme bude prolazilo verujem da će igrati sve bolje. Imaju još mnogo toga da nauče u fudbalu ali njihova želja i volja pobediće sve probleme i mi iz uprave kluba potrudićemo se da im obezbedimo što jače rivale iz Beograda i Novog Sada kako bi kroz mečeva sa jakim ekipama još brže učili i napredovali-rekao je Zoran Kokanović.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa