18. april 2013.18. apr 2013.
FUDBAL: SRPSKA LIGA GRUPA ZAPAD

POLUVREME IZ BAJKE

Mačva ““ Pobeda 6:1 (5:1)
Stadion Mačve. Gledalaca 500. Sudije: Radojčić Aleksandar (Lajkovac) 7,Marko Ivković (Lajkovac) i Biljana Lukić (Valjevo). Strelci: Panjković 3.minut, Dragićević 15,21 i 22, Milinković 38, Ilić 58 za Mačvu, Stojanović 32 (11m) za Pobedu. Žuti kartoni: Pejović (Mačva), Lepović, Vukomanović, Popović (Pobeda).
Mačva: Stepandić 7,5 , Pejović 7,5 , Miletić 8, Vukmir 8, Mićanović 7,5 (Ilić 7,5), Đukanović 7,5 , Dragićević 8,5, Samurović 7,5 , Milinković 8, Lekić 7,5 (Radovanović 7), Panjković 8(Arsenijević 7,5).
Pobeda: Lavičanin 5, Pejčinović 6 (Kostadinović 6), Lepović 6,5 , Bjelanović 6, Ljujić 6,5 , Vukomanović 5,5 , Đuričić 5, Stojanović 6 (Jeremić 6), Rakić 6, Marković 5,5 ,Barać 6, Popović 6.
Igrač utakmice: Mladen Dragićević (Mačva)
Fudbaleri Mačve su odigrali najbolju utakmicu u ovom šampionatu i uspeli da ubedljivo savladaju ekipu Pobede iz Beloševca. Prvih dvadesetak minuta bilo je toliko dobro da bi i mnogo jači klubovi poklekli pred naletima šabačkih fudbalera koji su igrali brzo, nadahnuto, i što je najvažnije, izuzetno precizno.
Malobrojna publika još nije uspela da se smesti na stadion a Mačva je preko Panjkovića uspela da povede i nagovesti ubedljiv trijumf. Onda je na scenu stupio najbolji akter meča Mladen Dragićević koji je za petnaestak minuta uspeo čak tri puta da zatrese mrežu nemoćnog Lavičanina. Svi golovi bili su atraktivni i lepi i kada bi ih detaljnije opisivali trebalo bi nam zaista mnogo prostora. Dragićević je pokazao da pored brzine poseduje i izuzetnu spretnost i bio je u tom periodu gotovo nezaustavljiv. Svojim prodorima unosio je paniku u redove gostujućeg sastava a i ostali njegovi saigrači imali su svoj dan i da su tako dobro igrali u većem delu šampionata, prvenstvo bi već odavno bilo rešeno.
Nadamo se da je ovaj meč nagoveštaj boljih igara Mačve i da će sa ovako dobrim i efikasnim igrama uspeti da pobedi još dosta svojih rivala. Pobeda je uspela da postigne svoj počasni pogodak posle dosuđenog jedanaesterca za koji baš i nismo sigurni da je postojao. Stojanović ga je sigurno izveo i malo je nedostajalo Milošu Stepandiću da ga odbrani. Do odlaska na odmor, gol za Mačvu je postigao i Milinković i verovatno su gosti jedva čekali da uđu u svlačionicu jer je izgledalo kao da ne znaju šta ih je to snašlo u Šapcu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa