18. april 2013.18. apr 2013.
POČELA ISPORUKA GRAĐANSKIH PAKETA

POMOĆ ZA IZBEGLA LICA

Šest izbegličkih porodica sa područja koceljevačke opštine dobile su pakete građevinskog materijala, ukupne vrednosti od oko 2,6 miliona dinara, za adaptaciju i nastavak odnosno završetak gradnje započetih stambenih objekata.
Predsednik opštine Koceljeva Veroljub Matić je najpre posetio porodicu Dejana Banovića iz Družetića i sa njegovom suprugom Mirom, rodom iz Hrvatske, potpisao ugovor o doniranju ovog paketa u vrednosti od preko 400 hiljada dinara.
- Mnogo vam hvala na ovoj donaciji građevinskog materijala. To nam puno znači i nadam se da ćemo se na jesen useliti u novu kuću što će nam mnogo olakšati život - kaže Dejan koji sa suprugom i četiri sina živi u kući od tridesetak kvadrata.
Ovaj mlad i veoma vredan čovek trudi se da svojoj porodici obezbedi što bolje uslove za život. Bavi se limarskim zanatom i poljoprivredom a od nedavno je pokrenuo proizvodnju jagode. U obavljanju gotovo svih poslova pomažu mu sinovi: desetogodišnji Darko, dve godine mlađi Uroš i petogodišnji blizanci Marko i Miloš.
Istoga dana porodica Radić iz Koceljeve takođe je potpisala ugovor o doniranju materijala za grube i završne građevinske radove. Kako kažu Milorad i Ilinka, rodom iz Knina, pomoć su zatražili prvi put i dobili su je.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa