25. april 2013.25. apr 2013.
JKP „VODOVOD“

KANALIZACIONA MREŽA U MIŠARU

Posle tri godine od prvih uplata počeli radovi na širenju kanalizacione mreže u Mišaru. Nove priključke dobiće 33 domaćinstva, a vrednost radova iznosi 14 miliona 500 hiljada dinara.
Decenijski život bez kanalizacione mreže uskoro će postati prošlost za 33 domaćinstva prigradskog naselja Mišar. Trenutno se izvode radovi na 1.200 metara u ulicama Pop Lukinoj, Radomira Putnika, Novoprojektovanoj i Janka Cincara, čiji meštani kažu da su konačno rešili veliki problem.
- Ovaj deo Mišara je veoma gusto naseljen. U svakom od dvorišta nalazile se se septičke jame sa kojima smo imali velikih problema, kako zbog izlivanja, tako i zbog troškova pražnjenja. Pre tri godine dobili smo vodovodne priključke, a sa priključcima na kanalizacionu mrežu zaokružujemo jedan deo komunalne infrastrukture u našem naselju, rekao je meštanin Saša Bugarčić.
Investiranje u kanalizacionu mrežu u Mišaru predstavlja idealan primer saradnje lokalne samouprave i građana, istakao je direktor JKP “Vodovod“ Jovica Damnjanović.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa