9. maj 2013.9. maj 2013.
FUDBAL: SRPSKA LIGA GRUPA ZAPAD

MAČVA DONELA SAMO BOD

Partizan ““ Mačva 1:1 (0:1)
Bumbarevo Brdo. Gledalaca 500. Sudija: Dragan Čolović (Baljevac) 7. Strelci: Čabak u 55.za Partizan. Lekić u 34.za Mačvu. Žuti kartoni: Petrović, Đurić, Aleksandrić (Partizan), Panjković, Milinković (Mačva).
Partizan: Vujović 7, Gajović 6,5, Marić 7 (Aleksandrić-), Zucović 7, Đurić 7, Radojković 7, Petrović 6,5, Nikolić 6, Radovanović 7, Soldatović 6,5 (Ljubisavljević-), Čabak 8 (Stojiljković-).
Mačva: Stepandić 6,5, Pejović 7, Lujanović 6,5 ,Vukmir 7, Ristivojević 7, Đukanović 7,5, Dragićević 7 (Milisavljević 6,5), Samurović 7,5, Matić 7,5, Lekić 7,5, Panjković 7 (Milinković-).
Igrač utakmice: Čabak (Partizan)
Fudbaleri Mačve nisu opravdali ulogu favorita i u Bumbarevom Brdu igrali su samo nerešeno i zaostali četiri boda iza lidera na tabeli, ekipe Sloge koja je ostvarila pobedu na svom terenu. Mnogi Šapčani su skloni da kažu da je prvenstvo već odlučeno ali fudbaleri Mačve treba da podignu glavu, odigraju finiš prvenstva najbolje što mogu i da se bore sve dok bude bilo teoretske šanse.
Bio je to meč u kojem je važnost bodova za obe ekipe umanjilo njegovu lepotu. Mačva je napadala a domaći su odolevali sve do 34. minuta. Tada su odbrambeni fudbaleri Partizana napravili grešku koju je na najbolji mogući način iskoristio Ognjen Lekić i iz blizine uspeo lako da savlada golmana Vujovića. Usledila je velika radost Šapčana, Partizan je krenuo mnogo ofanzivnije ali se rezultat do poluvremena nije menjao.
Slično je bilo i u nastavku meča da bi u 55. minutu došlo do erupcije oduševljenja domaćih navijača. Čabak je izveo slobodan udarac sa više od 30 metara, iskosa pored aut linije a lopta je nošena vetrom prevarila Miloša Stepandića, prešla mu preko prstiju i završila u mreži. Šapčani su krenuli na sve ili ništa, bilo je šansi na obe strane, ali se rezultat nije menjao pa je Mačva izgubila dva a ne osvojila taj bod i omogućila najvećem rivalu da im pobegne.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa