9. maj 2013.9. maj 2013.
ZLATNI GLAS POSAVOTAMNAVE

IZABRANI NAJBOLjI

Posle dva meseca takmičenja, na Uskrs 5. maja u Domu kulture u Skupljenu, održano je finale “Zlatnog glasa Posavotamnave“. Pobednik takmičenja je Ilija Davidović iz Čačka, drugoplasirani je Vlastimir Janković iz Draginja, a treće mesto je zauzeo Đorđe Marković iz Pocerskog Pričinovića. Prvu nagradu SMS glasača osvojio je Savo Vujadinović iz Bratunca. Za najtalentovanijeg mladog takmičara proglašena je Tijana Vlajković iz Šapca. Pobednike je birao petočlani žiri kojim je predsedavao Milenko Božić, a u čijem su sastavu bili još i profesor muzike Nela Vidaković, prva harmonika Evrope Milan Jovanović Jabučanac, Zoran Eraković i Boro Drljača. Prvoplasirani će kao nagradu dobiti kompletno snimanje jedne pesme u studiju Milenka Božića, kao i deset dana u Grčkoj za dve osobe.
-Takmičenje je odžano 11. put. Pevači amateri svoje glasovne sposobnosti imali su priliku da predstave na ukupno 17 susreta, na području opština: Šabac, Vladimirci, Koceljeva, Bogatić, Valjevo, Mionica, Obrenovac, Beograd i Gornji Milanovac. Za najbolje organizovan proglašen je susret organizovan u “Dvorcu Ivanović“ u Koceljevi. Bilo je prijavljeno preko 70 takmičara iz cele države, a takmičenje je pratilo više od 10.000 gledalaca. Pored pevača amatera, bilo je i dosta gostiju, među kojima su: Lepa Lukić, Era Ojdanić, Radiša Urošević, navodi Mikan Pavličević, vlasnik Radija Vladimirci, organizatora takmičenja.
Generalni sponzor “Zlatnog glasa Posavotamnave“ je Atomska banja Gornja Trepča, zlatni sponzor Auto-centar “Japanac“ iz Šapca, a pokrovitelj Opština Vladimirci. Prijatelj manifestacije “Oktopod travel“ iz Beograda obezbedio je vredna putovanja za nagrađene.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa