16. maj 2013.16. maj 2013.
FUDBAL: SRPSKA LIGA GRUPA ZAPAD

RASPRŠIŠE SE ŠAMPIONSKI SNOVI

Mačva ““ Mladi radnik 0:2 (0:1)
Stadion Mačve. Gledalaca 800. Sudije: Boško Jovanetić (Užice) 8. Vladimir Jovanović (Čačak) i Nemanja Petrović (Užice). Strelci: Kojić u 39. I Bojatović u 77.minutu. Žuti kartoni: Vukmir i Ristivojević (Mačva) Stokić, Milošević i Bojatović (Mladi radnik).
Mačva: Stepandić 7,5 ,Pejović 6,5 , Lujanović 6,5 , Vukmir 6, Ristivojević 6,5 ,Đukanović 6,5 ,Milinković 6 (Dragićević 6), Samurović 6, Matić 6 (Gemović 6), Lekić 6, Mićanović 6 (Milisavljević 6).
Mladi radnik: Mišić -, Stokić 7, Tasić 6,5 ,Kojić 7, Cenić 7, Ristić 7, Nešović 6,5 ,Milošević 6,5 , Bojatović 7,5 (Božović-), Ranđelović 6,5 (Opačić 6), Stevanović 6,5 (Đorđević 6,5).
Igrač utakmice: Vojislav Bojatović (Mladi radnik)
Fudbaleri Mačve su posle kiksa u Bumbarevom Brdu doživeli još jedan težak udarac na svom terenu, izgubili meč od Mladog radnika, i verovatno se oprostili od snova i plasmana u viši rang takmičenja. Kad pred svojim navijačima za devedeset minuta stvorite tako malo šansi a ubedljiviji poraz spreči golman Miloš Stepandić onda ne treba previše komentarisati igru šabačkih fudbalera, sve je jasno.
Mačva je imala terensku inicijativu, napadala ali su se gosti sjajno branili pa je jedina polušansa viđena u 17.minutu kada je kapiten Đukanović prošao po desnoj strani i centrirao ali je ispred Matića intervenisao golman Mišić. Mladi radnik je bio sve opasniji, stvorio nekoliko šansi da bi konačan rasplet nagovestio Kojić u 39.minutu. Tasić je centrirao a na 7-8 metara iskosa, sam kao duh, bio je Kojić koji je glavom zatresao mrežu nemoćnog Stepandića koji je sjajno intervenisao par minuta kasnije i sprečio da već tada bude rešeno pitanje pobednika.
Mladi radnik je bio zadovoljan vođstvom i njegovi fudbaleri su pokušavali da ukradu što više vremena a Mačvina inicijativa nije dala konkretne rezultate. Gosti su u 77. minutu preko Bojatovića izveli munjevitu kontru i njemu nije bilo teško da postigne gol, stavi tačku na utakmicu, ali i snove Mačve o plasmanu u viši rang. Već tada su navijači počeli da napuštaju stadion a Šaneri i deo gledalaca počeli su da skandiraju: ,,UPRAVA NAPOLjE“™“™.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa